Jouw Passie,

Onze Expertise.

Vons helpt bedrijven te groeien en nieuwe producten op de zetten. Wij helpen u met het bouwen van relaties tussen uw bedrijf en uw doelgroep. Zo laten wij de wereld zien waar u goed in bent. Dit doen we door samen onderstaand proces te doorlopen.

Vons helpt bedrijven te groeien en nieuwe producten op de zetten. Wij helpen u met het bouwen van relaties tussen uw bedrijf en uw doelgroep. Zo laten we de wereld zien waar u goed in bent. Dit doen we door samen onderstaand proces te doorlopen.

Strategie

De strategiesessie is de fundering van je brand. Met een goede fundering creëer je een sterk merk voor je bedrijf. We doen een brainstormsessie of kernsessie. Hierin bepalen we zowel de persoonlijke doelen als de doelen van het bedrijf. De kernwaarden, wie je doelgroep is en wat de prioriteiten zijn. Iedereen heeft zeggenschap in deze sessie. Op deze manier komen we tot een nieuwe of hernieuwde bedrijfsstrategie die jouw bedrijf verder helpt zodat je kunt groeien.

Positionering

Positionering is het hart van een merk. Het definieert wat een merk is, wat de concurrentievoordelen zijn en wat het betekent voor de doelmarkt. Kortom, merkpositionering zorgt voor een emotionele band met uw klanten. Het is hoe u wilt dat uw bedrijf wordt waargenomen in hun gedachten en bij concurrenten.

USER PROFIEL & JOURNEY

We passen onze bevindingen van merkpositionering toe op gebruikersprofielen die de doelmarkten van een merk vertegenwoordigen, en brengen vervolgens scenario’s in kaart waarin die gebruikers mogelijk interactie hebben met een merk. Het definiëren van geïnformeerde interacties helpt ons pijnpunten te voorspellen en geeft inzicht in functionaliteit en gebruikersgedrag.

Merkattributen

Merkattributen zijn kenmerken die de intrinsieke en extrinsieke kwaliteiten van een merk beschrijven. Ze onthullen zijn persoonlijkheid, functionaliteit en fysieke eigenschappen door middel van beelden, taal, acties en aannames. Attributen stellen ons in staat om merken te identificeren.

CONCURRENTIE ANALYSE

Een grondige concurrentieanalyse is van cruciaal belang voor elk opkomend of evoluerend bedrijf. Dit proces identificeert de sterke en zwakke punten in het concurrentielandschap van een merk, waardoor uw bedrijf de markt beter kan begrijpen, klanten effectiever kan verbinden met de doelgroepen en intelligente beslissingen kan nemen over hoe u uw merk kunt laten groeien.

ONLINE VINDBAARHEID

Wilt u uw website beter online vindbaar hebben voor uw klanten, dan kunt uw verschillende technieken toepassen. Wij maken gebruik van SEO hierdoor kom je hoger in google en kunt u organisch voor meer bezoekers aantallen zorgen op uw website of webshop.

Branding

Na deze strategiesessie vertalen we de uitkomst in een visueel design. Hierin zullen de uitingen duidelijk worden zoals het logo, storytelling, signing, huisstijl en meer. Ook wordt duidelijk welke richting uw bedrijf op zal gaan en welk verhaal u kunt gaan vertellen aan de doelgroep.

LOGO DESIGN

Samen werken we naar het  juiste imago voor uw bedrijf. Hierdoor kunnen onze designers een logo ontwerpen die perfect en met precisie uitstraalt wat bij uw merkt past. We verkennen verschillende mogelijkheden en presenteren deze zodat uw altijd de keuzen kunt maken in het eindresultaat.

BRAND STORY

Door het verduidelijken van je verhaal luistert u doelgroep beter en kunnen zij zich beter identificeren met uw merk. Welk verhaal vertel u uw klanten? Is dit duidelijk genoeg? Vons helpt je deze- en nog meer vragen te beantwoorden zodat u uw doelgroep kan vertellen wat uw drijfveer is.

BRAND GUIDELINES

Consistentie drijft de kracht en integriteit van een merk. We maken uw merk ijzersterk door logo-specificaties en richtlijnen op te stellen voor typografie, kleur, afbeeldingsstijl en gebruik, iconografie, en meer. Dit zorgt ervoor dat iedereen uw merkactiva correct en consistent kan toepassen.

OFFLINE BRANDING

Merken worden niet alleen gezien, ze worden ervaren. Naast het logo en de digitale aanwezigheid van een bedrijf, moeten merken ook communiceren in de fysieke wereld. Wij ontwerpen displays en bewegwijzering voor binnen- en buitenarchitectuur die uw merk helpen functioneren in ruimtes in alle soorten en maten.

Online

We begrijpen dat de online wereld zich razend snel ontwikkeld, en daardoor moeilijk te begrijpen is. Daarom krijgt jouw project zijn eigen ervaringsdeskundige. De projectmanager is de sleutel hij of zij communiceert met alle betrokkenen. Onze UX en UI designers ontwerpen een website uniek voor uw bedrijf. Naast websites/webshops bouwen wij ook Apps, en op maat gemaakte platforms.

 

User Experience & User interface design

Met User Experience kunnen we het design optimaliseren, zodat het gebruikers gemak groter wordt waardoor uw klanten een positieve interactie ervaren met uw product. Deze onderzoeken vertalen we in een User Interface design zodat het visueel zichtbaar is. 

Web & Mobile development

Door te kijken welke behoeften u en uw bedrijf heeft, bouwen wij een web- of mobile applicatie welke het snelste tot succes en groei leidt, zodat u maximaal rendement geniet van uw investering. 

E-Commerce

Door onze E-Commerce oplossingen heeft u geen zorgen, en kunt u blijven doen waar je goed in bent. Vons zorgt door middel van duidelijke communicatie dat u uw passie zorgeloos kunt uitoefenen. Wij denken met u mee en helpen u op weg naar een succesvolle E-onderneming

Onderhoud

Na het onderzoeken, ontwerpen en bouwen van een online oplossing, is het ook belangrijk om het te onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan update, het backup(en) en aanpassen van de website of webshop. Dit doet wij ook voor u, hierdoor valt alles onder Vons en is er een grotere kans van slagen.

Cases

Cases waar we trots op zijn en die je niet mag missen. Hierin is Vons Online goed.

Cases waar we trots op zijn en die je niet mag missen.
Hierin is Vons Online goed.

Restaurant napoli

Webdevelopment • Branding

Restaurant Napoli is een Italiaanse restaurant gevestigd aan de Meent, een bruisende straat in hartje Rotterdam. Napoli heeft (v)ons gevraagd om te helpen bij de volgende vraagstuk; bouw een website met een gebruiksvriendelijke reserveringssysteem binnen de nieuwe Branding van Restaurant Napoli. Naast de website heeft Vons. ook het brand identity ontworpen. Dit alles heeft geresulteerd in een duidelijke onderscheiding van de concurrentie en in 60% meer online tafel reserveringen.

  

Springsteen Real Estate

Webdevelopment • Branding • Zoekfunctie

Springsteen een real estate agent gevestigd in Rotterdam. Binnen één organisatie verbouwd en verhuurd Springsteen appartementen voornamelijk aan expats. het vraagstuk voor dit project was; hoe kan springsteen helpen de expats succesvol te laten worden en de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vons. heeft de online strategie, de branding en de online webplatform ontworpen met de gebruikersprofielen in gedachten. Gebruikers kunnen op een eenvoudige manier een appartement zoeken op datum, en een afspraak inplannen. Met als resultaat gemiddeld 600 unieke bezoekers per maand.

 

Restaurant napoli

Webdevelopment • Branding

Restaurant Napoli is een Italiaanse restaurant gevestigd aan de Meent, een bruisende straat in hartje Rotterdam. Napoli heeft (v)ons gevraagd om te helpen bij de volgende vraagstuk; bouw een website met een gebruiksvriendelijke reserveringssysteem binnen de nieuwe Branding van Restaurant Napoli. Naast de website heeft Vons. ook het brand identity ontworpen. Dit alles heeft geresulteerd in een duidelijke onderscheiding van de concurrentie en in 60% meer online tafel reserveringen.

  

2020

Springsteen Real Estate

Webdevelopment • Branding • Zoekfunctie

Springsteen Real Estate is een real estate agent gevestigd in Rotterdam. Binnen één organisatie verbouwd en verhuurd Springsteen appartementen voornamelijk aan expats. het vraagstuk voor dit project was; hoe kan springsteen helpen de expats succesvol te laten worden en de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vons. heeft de online strategie, de branding en de online webplatform ontworpen met de gebruikersprofielen in gedachten. Gebruikers kunnen op een eenvoudige manier een appartement zoeken op datum, en een afspraak inplannen. Met als resultaat gemiddeld 600 unieke bezoekers per maand.

 

2020